Άρθρα/Νέα

Seffiller, η επαναστατική θεραπεία κατά των ρυτίδων, χωρίς νυστέρι

Η απώλεια όγκου από την επιδερμίδα μας σταδιακά κάνει το δέρμα μας να δείχνει γηρασμένο,βοηθά στο σχηματισμό ρυτίδων και στην πτώση του περιγράμματος. Γι’ αυτό το Seffiller είναι η νέα εποχή στην αισθητική αναγεννητική ιατρική.

Την επόμενη μέρα στα fillers φέρνει το Seffiller το οποίο συνδυάζει με πρωτοποριακό τρόπο τη χρήση βλαστοκυττάρων και υγρού λίπους,.προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα,.όπως αναφέρει ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος,.καθηγητής του Πανεπιστημίου του Camerino και πρόεδρος της Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής στην Ελλάδα (Society of Aesthetic Medicine Non –Ablative Surgery /SAMNAS), κ. Σωτήρης Τσιούμας.

 

Η θεραπεία είναι ασφαλής να γίνει στο περιβάλλον του ιατρείου;

Η όλη διαδικασία γίνεται στο χώρο του ιατρείου εύκολα και με μεγάλο βαθμό ασφάλειας.

Τι είδους αναισθησίας χρησιμοποιείται;
Η θεραπεία πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Υπάρχει πιθανότητα επιπλοκής;
Η όλη διαδικασία γίνεται χωρίς επιπλοκές, λόγω του πατενταρισμένου οδηγού με τον οποίο εισέρχεται η κάνουλα συλλέγοντας με ασφάλεια και στοχευμένα το υλικό, χωρίς να τραυματίσει υποκείμενους ιστούς.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;
Το seffiller διαθέτει ένα παγκοσμίως πατενταρισμένο ειδικό kit και μια καινοτόμο και εξαιρετικά ασφαλή κάνουλα που επιτρέπει στο γιατρό να συλλέξει το υλικό,.το οποίο στη συνέχεια φιλτράρεται στο ειδικό kit συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο stem cells, όπως αναφέρεται άλλωστε και στις δημοσιευμένες μελέτες του καθηγητή και πλαστικού χειρουργού Alessandro Gennai,.ενώ στη συνέχεια εγχέεται στην υπό θεραπεία περιοχή.

Από ποια σημεία συλλέγεται το υγρό λίπος;
Από περιοχές στις οποίες υπάρχει σε περίσσεια, όπως η κοιλιά ή τα γόνατα.

Τι προσφέρει η θεραπεία seffiller;
Εγχυόμενα στην υπό θεραπεία περιοχή, τα stem cells θα προσφέρουν αναγέννηση και τα λιποκύτταρα θα προσδώσουν άμεσα όγκο.

Σε ποια σημεία του προσώπου στοχεύει;
Στοχεύει στην αναγέννηση των ιστών, στην βελτίωση της υφής του δέρματος, τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου καθώς επίσης και την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα μετά την εφαρμογή.

Είναι φυσικό το αποτέλεσμα;
Όσον αφορά την υφή του δέρματος, την αναγέννηση των ιστών στην περιοχή του προσώπου,.τη βελτίωση του περιγράμματος και την αποκατάσταση του όγκου είναι απόλυτα φυσικό το αποτέλεσμα!

Πόσο συχνά πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία;
Ανάλογα με το βαθμό της γήρανσης και για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του αποτελέσματος μπορεί να εφαρμόζεται μία έως τρεις φορές το χρόνο.

Μπορεί το seffiller να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες;
Μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνη της είτε συνδυαστικά με άλλες θεραπείες της αισθητικής ιατρικής ετερόλογες ή αυτόλογες όπως plexr, αυτόλογα νήματα,.αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο infowoman (https://www.infowoman.gr/seffiller-epanastatiki-therapeia-choris-nysteri/)

Translate »