Υπηρεσίες

Peelings – White Peel

White Peel

 

Το White Peel®, είναι ένας συνδυασμός peeling, χαρακτηρίζεται από τη ένωση 2 peeling σε ένα μόνο μείγμα:

  • Gel Peel – ρινική γέλη
  • White Peel – λευκή κρέμα

Σας προτείνουμε έξι ή περισσότερες συνεδρίες (ανάλογα την ατέλεια που πρέπει να αντιμετωπίζεται) κάθε 15-20 ημέρες.

Επίσης προτείνουμε άλλες 2 συνεδρίες το χρόνο για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Αποτελέσματα

Το peeling effect προκαλείται από την αύξηση του κυτταρικού κύκλου εργασιών από τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετές ημέρες και καθορίζει την σταδιακή αναγέννηση κύτταρων, αποφεύγοντας το σοκ απολέπισης.

Peeling προσώπου

Lactic acid (Λακτικό οξύ): Για τη θεραπεία λεπτών ρυτίδων και φωτογήρανσης. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους φωτότυπους και σε ελαφριά δερματικά προβλήματα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και άλλων συστατικών του δέρματος.

Ιδιότητες: Το βασικό συστατικό αυτής της φόρμουλας είναι γαλακτικό οξύ, ένα άλφα – υδροξυοξύ που παράγεται από γάλα που έχει υποστεί ζύμωση. Έχει διάφορες δερματολογικές ιδιότητες:

Διασπά τους δεσμούς των κερατινοκυττάρων της κεράτινης στοιβάδας βοηθώντας στην αφαίρεση τους (απολέπιση) και σταδιακά στην εξάλειψη τους.
Αλληλεπιδρά με υποδοχείς ινοβλαστών διεγείροντας σημαντικά την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου του δέρματος.
ενυδατώνει αισθητά το δέρμα.

Ενδείξεις προϊόντος: Τα peeling με υδοξυοξύ χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση ελαττωμάτων του δέρματος όπως: χλόασμα, μέλασμα, ακμή, ουλές, κηλίδες, επιδερμικές, μέσες ή βαθιές ρυτίδες, μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες, ιχθύωση, σμηγματορροϊκή κεράτωση, μείωση μεγέθους διεσταλμένων πόρων, ραβδώσεις, σημάδια φωτογήρανσης ή ακτινική γήρανση, διόρθωση των γραμμών έκφρασης και ροδόχρους ακμή.

Mandelic acid (Μανδελικό οξύ): Άλφα – υδροξυοξύ, παράγωγο αμυγδάλου, ιδιαίτερα χρήσιμο για δέρματα που εμφανίζουν συνδυασμό φωτογήρανσης με ακμή και υπερμελάχρωση.

Πλεονεκτήματα: δεν δημιουργεί εμφανείς αλλαγές στο δέρμα των ασθενών. Οι αλλαγές είναι βαθμιαίες, δίνοντας την δυνατότητα στον ασθενή να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές δραστηριότητες του. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, διαφοροποιώντας το από τα υπόλοιπα άλφα – υδροξυοξέα (γλυκολικό και λακτικό), συνεπώς μπορεί να εφαρμοστεί σε ακνεϊκά ή λιπαρά δέρματα.

Ιδιότητες: Το βασικό συστατικό αυτής της φόρμουλας είναι μανδελικό οξύ, ένα άλφα – υδροξυοξύ που παράγεται από τα αμύγδαλα. Έχει διάφορες δερματολογικές ιδιότητες:

Διασπά τους δεσμούς των κερατινοκυττάρων της κεράτινης στοιβάδας βοηθώντας στην αφαίρεση τους (απολέπιση) και σταδιακά στην εξάλειψή τους.
Αλληλεπιδρά με υποδοχείς ινοβλαστών διεγείροντας σημαντικά την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου του δέρματος.
Ενυδατώνει αισθητά το δέρμα.

Ενδείξεις προϊόντος: τα peeling με υδοξυοξύ χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση ελαττωμάτων του δέρματος όπως: χλόασμα, μέλασμα, ακμή, ουλές, κηλίδες, επιδερμικές, μέσες ή βαθιές ρυτίδες, μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες, ιχθύωση, σμηγμαορροϊκή κεράτωση, μείωση μεγέθους διεσταλμένων πόρων, ραβδώσεις, σημάδια φωτογήρανσης ή ακτινική γήρανση, διόρθωση των γραμμών έκφρασης και ροδόχρους ακμή.

Salicylic acid (Σαλικυλικό οξύ): ιδανικό για τη θεραπεία κλειστών φαγεσώρων, αφού επιτρέπει μία λέπτυνση της κεράτινης στοιβάδας, ώστε να διευκολύνεται η αφαίρεση των φαγεσώρων και η εξαγωγή σμήγματος. Χρησιμοποιείται επίσης για την εξάλειψη ουλών από ακμή, για υπερκεράτωση, για δυσχρωμία λόγω φωτογήρανσης και για ρυτίδες. Ενδείκνυται για ακνεϊκά, λιπαρά δέρματα με έντονους πόρους.

Ιδιότητες: το σαλικυλικό οξύ είναι ένα βήτα – υδροξυοξύ με κερατολυτική δράση. Μειώνει τη συνοχή των κερατινοκυττάρων, προκαλώντας ρήξη των δεσμών των επιδερμικών κυττάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αποκόλληση τους από την επιφάνεια του δέρματος (επιδερμόλυση) και την τελική καταστροφή τους. Το σαλικυλικό οξύ τονώνει την επιδερμίδα και αναζωογονεί το δέρμα. Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος με τάση για ακμή καθαρίζοντας τους φαγέσωρες και το χλόασμα και αναζωογονεί το γερασμένο δέρμα.

Ενδείξεις προϊόντος: τα peeling με υδοξυοξύ χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση ελαττωμάτων του δέρματος όπως: χλόασμα, μέλασμα, ακμή, ουλές, κηλίδες,επιδερμικές, μέσες ή βαθιές ρυτίδες, μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες, ιχθύωση, σμηγμαορροϊκή κεράτωση, μείωση μεγέθους διεσταλμένων πόρων, ραβδώσεις, σημάδια φωτογήρανσης ή ακτινική γήρανση, διόρθωση των γραμμών έκφρασης και ροδόχρους ακμή.

Glycolic acid (Γλυκολικό οξύ): για την θεραπεία των λεπτών ρυτίδων και της φωτογήρανσης. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους φωτότυπους και σε ελαφριά δερματικά προβλήματα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και άλλων συστατικών του δέρματος. Είναι επίσης χρήσιμο για φαγεσωρική ακμή. Βελτιώνει κυρίως δέρματα με μελαγχρωματικές κηλίδες και μέλασμα προερχόμενα από την συνδυασμένη δράση της ευαισθησίας λόγω αντισυλληπτικών και της έκθεσης στον ήλιο, χωρίς να υπάρχει το ρίσκο της υπερμελάγχρωσης και της φωτοευαισθησίας μετά τη θεραπεία απολέπισης.

Ιδιότητες: Το βασικό συστατικό του γλυκολικού οξέως είναι ένα άλφα – υδροξυοξύ, που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο, το οποίο έχει τις εξής δερματολογικές ιδιότητες :

Διασπά τους δεσμούς των κερατινοκυττάρων της κεράτινης στοιβάδας βοηθώντας στην αφαίρεση τους (απολέπιση) και σταδιακά στην εξάλειψή τους.
Αλληλεπιδρά με υποδοχείς ινοβλαστών διεγείροντας σημαντικά την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου του δέρματος.
Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος.
Ενδείξεις προϊόντος: τα peeling με υδοξυοξύ χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση ελαττωμάτων του δέρματος όπως :χλόασμα, μέλασμα, ακμή, ουλές, κηλίδες, επιδερμικές μέσες ή βαθιές ρυτίδες, μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες, ιχθύωση, σμηγμαορροϊκή κεράτωση, μείωση μεγέθους διεσταλμένων πόρων,ραβδώσεις,σημάδια φωτογήρανσης ή ακτινική γήρανση, διόρθωση των γραμμών έκφρασης και ροδόχρους ακμή.

Translate »