Υπηρεσίες

Αυτόλογα Νήματα -Needle Shaping

 

Bρείτε την σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/TsioumasClinic/

Vibrance-Needle Shaping καινοτόμος τεχνική γέμισμα ρυτίδων & αναμόρφωσης χωρίς έγχυση υλικού & χωρίς χειρουργείο.

Γέμισμα ρυτίδων χωρίς υλικό

Γέμισμα χειλιών χωρίς υλικό

Δείτε το παρακάτω ενδεικτικό video εφαρμογής.

Τι είναι το Νeedle Shaping; Είναι μια μικροχειρουργική τεχνική ικανή να αυξάνει τον όγκο του δέρματος σε περιοχές όπως χείλη, παρειές και γενικά όλο το πρόσωπο  χωρίς την προσθήκη εξωγενών άλλων υλικών. Επίσης, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη σώματος σε περιοχές δύσκολες όπως μπράτσα, εσωτερικό μηρών, γόνατα, γλουτοί.

Τι χρειαζόμαστε;  Μικρές βελόνες βελονισμού και τη συσκευή vibrance. H συσκευή παράγει τριών ειδών ρεύματος, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητά του. Το ρεύμα αυτό είναι ανεκτό από τον ασθενή εκτός από πολύ ευαίσθητες περιοχές.

Πως γίνεται η τεχνική; Γίνεται τοποθέτηση των βελονών βελονισμού στο πρόσωπο ή στο σώμα στα σημεία που θέλουμε να γίνει η θεραπεία. Θεραπεία σημαίνει παραγωγή κολλαγόνου και γέμισμα ρυτίδων ή σύσφιξη του δέρματος χωρίς υλικό, δηλαδή χωρίς υαλουρονικό ή νήματα. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να κάνουμε αυτόλογα νήματα. Δηλαδή, νήματα με το δικό μας κολλαγόνο.

Μηχανισμός δράσης. Με τη βοήθεια των βελονών βελονισμού μπορούμε να τυλίξουμε τις κολλαγόνες και ελαστικές ίνες, ώστε στα σημεία αυτά να σχηματιστεί περισσότερος όγκος ιστού.

Αυτόλογα Νήματα, με τη χρήση Κάνουλας:

 

Αυτόλογα Νήματα, με τη χρήση βελόνων βελονισμού με αδαμάντινο tip:

 

Αυτόλογα Νήματα (Εικόνες πριν & μετά):

 

 

HLH Συνδυασμός Αυτόλογων Νημάτων με PlexR:

 

 

Η Ιατρική συσκευή Vibrance με την τεχνική Needle Shaping επιτρέπει τη δημιουργία φυσικού ”γεμίσματος” σε οποιοδήποτε σημείο της περιοφθαλμικής περιοχής και του προσώπου χωρίς έγχυση υλικού ή φαρμάκου. Επιπλέον, παρέχεται αναμόρφωση στα χείλη, στα ζυγωματικά και στο περίγραμμα του προσώπου.

 

Bρείτε την σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/TsioumasClinic/

 

Translate »