Υπηρεσίες

Αυτόλογος ορός

Τι είναι η τεχνική PRGF ENDORET™;

autologos orosΌταν υποστούμε κάποιο τραυματισμό, το ανθρώπινο σώμα απελευθερώνει πρωτεΐνες (κυτταρικά μηνύματα) για να υποκινήσει τη διαδικασία επούλωσης. Η τεχνική PRGF – ENDORET™ απομονώνει από το πλάσμα τις πρωτεΐνες που είναι υπεύθυνες για τη θεραπεία και την οστική ή ιστική αναγέννηση.

Μόλις εφαρμοστεί μία θεραπεία στη περιοχή, η διαδικασία ανάπλασης επιταχύνεται.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητο να ληφθεί μία μικρή ποσότητα αίματος του ασθενούς και με τη διαδικασία της φυγοκέντρησης να εξαχθεί το πλάσμα πλούσιο σε πρωτεΐνες και αυξητικούς παράγοντες.

Αυτό το πλάσμα ενσωματώνεται, όπου η θεραπεία ή η ανάπλαση ιστών ή οστών απαιτείται.

Υπάρχουν αντενδείξεις;
Αυτή είναι η μόνη τεχνική που χρησιμοποιεί αυτόλογους μηχανισμούς από το ίδιο το σώμα του ασθενή. Με δεδομένα αποτελέσματα σε περισσότερους από 10.000 ασθενείς σε διαφορετικούς κλάδους της ιατρικής, αυτή η διαδικασία μπορεί να θεωρηθεί αυτομόσχευμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τις πρωτεΐνες του ίδιου του ασθενούς που είναι υπεύθυνες για την πραγματοποίηση και την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.

Η θεραπεία  PRGF – ENDORET™ μπορεί να εφαρμοστεί στους περισσότερους ασθενείς και συστήνεται ειδικά σε άτομα με προβλήματα επούλωσης ή σε άτομα που έχουν ανάγκη από υποκίνηση οστικής ή ιστικής αναγέννησης, όπως στην περίπτωση καπνιστών και διαβητικών.

 

Με τη βοήθεια του PRGF – ENDORET™ μπορούμε κατάλληλα να υποκινήσουμε την ανάπτυξη οστών και ιστών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, τραυματισμούς, lasers, peelings κ.α. και ταυτόχρονα να επιτύχουμε γρήγορη επούλωση.

Τι επιτυγχάνουμε;

  • γρηγορότερη επούλωση πληγών
  • γρηγορότερη αποκατάσταση/επούλωση μετά από laser resurfacing, peelings, μεσοθεραπεία, μικροεπεμβάσεις ιατρικής αισθητικής.

Πως το PRGF – ENDORET™ συμμετέχει στην θεραπεία;
Η αποκατάσταση και η διαδικασία της θεραπείας επιτυγχάνεται έτσι ώστε ο κίνδυνος της μόλυνσης ή οποιασδήποτε άλλης μετεγχειρητικής επιπλοκής να ελαττωθεί. Η χρησιμοποίηση PRGF – ENDORETTM εγγυάται μια αξιοπρόσεκτη βελτίωση, απουσία του πόνου και γρήγορη επούλωση.

Translate »