Υπηρεσίες

Προληπτικό check-up

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στην παρούσα ιστοσελίδα, πολλές από τις περιγραφόμενες οφθαλμολογικές παθήσεις (π.χ. γλαύκωμα) δε δίνουν προειδοποιητικά συμπτώματα μέχρι να γίνει ανεπανόρθωτη πολλές φορές βλάβη της όρασης. Για το λόγο αυτό, η απλή οφθαλμολογική εξέταση ανά έτος είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κάνετε για τη φροντίδα των ματιών σας.

Η οφθαλμολογική αυτή εξέταση ενδέχεται να αποκαλύψει καταρράκτη, παθήσεις αμφιβληστροειδούς, γλαύκωμα, αλλοιώσεις ωχράς και βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν παθήσεις, όπως ο διαβήτης και η υπέρταση. Στο παρόν ιατρείο, προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς μας. Με την υπερσύγχρονη και διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία μας σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, αναλαμβάνουμε τη φροντίδα της καλής υγείας των ματιών σας.

O οφθαλμολογικός αυτός έλεγχος ενδείκνυται για άτομα:

 1. > 30 ετών
 2. με κεφαλαλγίες
 3. με επιβαρυμένο ατομικό/κληρονομικό ιστορικό
 4. σε φαρμακευτική αγωγή με: αντιφυματικά, αντικαταθλιπτικά

Ασθενείς με:

 1. σακχαρώδη διαβήτη
 2. υπέρταση
 3. θυρεοειδή
 4. τοξοπλάσμωση
 5. νόσο του eales
 6. ΑIDS
 7. νόσο LEBER
 8. σύνδρομο user
 9. χοριοειδηρεμία
 10. μελαχρωστική αμφιβλη/θεια
 11. ηλικιακή εκφύλιση ώχρας
 12. σύνδρομο MARFAN
 13. σύνδρομο MARCHESANI
 14. ομοκυστινουρία
 15. τοξικότητα απο φάρμακα

Άτομα που το επάγγελμα τους έχει σχέση με:

 1. βερνίκια
 2. διαλυτικά
 3. αντιψυκτικά
 4. ελαστικά
 5. ορυχεία
 6. βιομηχανία τσιμέντου
 7. τυπογραφεία
 8. χρώματα, μπαταρίες και παιχνίδια

Μόλις έρθετε στο ιατρείο μας θα καταγραφεί ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, θα γίνει μέτρηση των βαθμών σας και θα πραγματοποιηθεί η συνολική εκτίμηση της υγείας του ματιού σας. Με τη βοήθεια βιομικροσκόπησης μέσω σχισμοειδούς λυχνίας και βυθοσκόπησης θα εντοπίσουμε, εάν υπάρχουν σημεία καταρράκτη, αλλοιώσεων από διαβήτη, υπέρταση βλαβών του οπτικού νεύρου κλπ.

Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος με άλλα μηχανήματα, θα προχωρήσουμε σε αναλυτική ενημέρωση της κατάστασης της όρασης και των οφθαλμών σας ευρύτερα με απλό και κατανοητό τρόπο.

Translate »