Υπηρεσίες

O.f.f.

O.F.F – Κύματα κλασματικής ροής αφανίζουν τοπικά το λίπος και απαλάσσουν ανώδυνα και οριστικά τον ασθενή από ευρυαγγείες

Αναίμακτη λιπόλυση
Στο χώρο της soft sergury τα νέα είναι ευχάριστα για τον κάθε έναν από εμάς που ενδιαφέρεται να βελτιώσει ή να διορθώσει αντιαισθητικά σημεία στο πρόσωπο ή στο σώμα, όπως ευρυαγγείες και περιττό λίπος.

Η συγκεκριμένη Ιατρική συσκευή O.F.F επιτρέπει την επιλεγμένη καταστροφή ζωνών λιπώδους ιστού σε οποιοδήποτε σημείο της περιοφθαλμικής περιοχής (σακούλες στα βλέφαρα), του προσώπου γενικότερα ή του σώματος και τη θεραπεία των τηλεαγγειεκτασιών.

Για τις ευρειαγγειες η τεχνική δρα με κεντρομόλο κατεύθυνση σε σχέση με τη ροή του αίματος στο εσωτερικό του αγγείου. Τοποθετείται η κατάλληλη μύτη για το μέγεθος του αγγείου χωρίς να ”γρατζουνίσει” στο ελάχιστο το δέρμα στη διαδρομή του αγγείου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η συναρμογή του τριχοειδούς που θα αδειάσει από αίμα επιτρέποντας την επίτευξη άμεσου αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα είναι από την πρώτη συνεδρία (maximum τη δεύτερη) εντυπωσιακά: άμεση εξαφάνιση του αγγείου χωρίς δυσχρωμίες. Μετά τη συνεδρία ο ασθενής μπορεί να πάει στη θάλασσα και να εκτεθεί στον ήλιο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στην περίπτωση της τοπικής λιπόλυσης τα αποτελέσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά. Στην περιοφθαλμική περιοχή, σε περίπτωση βλεφαροχάλασης με παρουσία λίπους στο πάνω ή στο κάτω βλέφαρο, το O.F.F, κάτω από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας (ελεγχόμενης) και ηλεκτρικού ρεύματος (συγκεκριμένων συχνοτήτων) δρα τοπικά στο λίπος και αφήνει το πεδίο ελεύθερο για το επόμενο στάδιο της εξάχνωσης της περίσσειας δέρματος (χωρίς λίπος πια) με το Plexr. Τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται (maximum) στις δεκαπέντε ημέρες, ενώ τρείς μέρες αργότερα, η ανάλυση ούρων δείχνει την παρουσία παλμιτικού οξέως και άλλων στοιχείων που επιβεβαιώνουν τη λιπόλυση που έχει επιτευχθεί.

Με άλλες συχνότητες και με παρόμοιο τρόπο σημειώνονται εντυπωσιακά αποτελέσματα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος απαιτείται θεραπεία λιπόλυσης.

Σήμερα χάρη σε αυτήν τη νέα τεχνική με κύματα κλασματικής ροής το μηχάνημα είναι απόλυτα αυτόνομο, καθώς τροφοδοτείται απλά με μπαταρίες και θεραπεύει τηλεαγγειεκτασίες, προκαλώντας πίεση τοιχωμάτων και αδειάζοντας το αίμα που περιέχουν αποφεύγοντας δημιουργία ιχνών από την επέμβασή τους. Η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια καθιστούν την τεχνική εξαιρετικά χρήσιμη σε προβλήματα, όπως αυτά που αναφέρθηκαν.

Translate »