Άρθρα/Νέα

Μην ψάχνετε αλλού! “Η ομορφιά είναι μέσα μας”

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής Και Αναίμακτης Χειρουργικής Ελλάδας, χειρούργος οφθαλμίατρος, Dr. Σωτήριος Γ. Τσιούμα, πιστεύει πως στη σύγχρονη εποχή, η ομορφιά έχει αναχθεί σε υπέρτατη αξία.

«Όλοι την αναζητούν και όλοι θέλουν να την διατηρήσουν για πάντα» λέει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ και συμπληρώνει πως «ο άνθρωπος είναι υγιής όταν είναι σε αρμονία με τις διάφορες φάσεις της ζωής, από σωματικής και νοητικής άποψης. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως η ανάγκη να βελτιώσει κάποιος την εξωτερική του εικόνα, είναι ματαιοδοξία, όμως η φιλοσοφία της αισθητικής ιατρικής έρχεται να αποδείξει πως είναι ακριβώς το αντίθετο. Η αισθητική ιατρική είναι πρόληψη νόσων, γι’ αυτό και δρα σε 3 συστήματα (νευροψυχιατρικό, ενδοκρινολογικό, ανοσοποιητικό) τα οποία πρέπει πάντα να βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία»

Η ομορφιά είναι μέσα μας τελικά;«Το να μπορείς να ανιχνεύεις το όμορφο στη ζωή σου, αλλά και στον καθρέφτη σου, είναι δική σου απόφαση. Όπως δική σου απόφαση είναι και το να εμπιστευτείς τον κατάλληλο γιατρό και την κατάλληλη θεραπεία για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου. Στο ίδιο πνεύμα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι η λύση εκ των έσω είναι και η εξελιγμένη μέθοδος των βλαστοκυττάρων στο επίπεδο των αναγεννητικών θεραπειών για το πρόσωπο ή άλλα σημεία του σώματος (SEFFILER), αλλά και στο πεδίο της ανδρογενούς αλωπεκίας με την επαναστατική μέθοδο της μονοθεραπείας RegeneraActiva μέσα στο ιατρείο», υποστηρίζει.

Ο κ. Τσιούμας, ως πρόεδρος της (SAMNAS), ανακοίνωσε ότι το 4ο Διεθνές Συνέδριο για το 2019- 2020, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. «Θα λειτουργήσει, ως πολλαπλασιαστής ισχύος, καθώς και ως μοχλός ανάπτυξης για τον ιατρικό τουρισμό στη χώρα μας», σημείωσε και πρόσθεσε οτι θα φιλοξενήσει επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων από όλο τον κόσμο, κατατάσσοντας πλέον τη διοργάνωση, μεταξύ των σημαντικότερων αισθητικής ιατρικής, παγκοσμίως.

Δεν είναι τυχαίο που του απονεμήθηκε το βραβείο ιατρικού τουρισμού στο 1ο Ιατρικό Συμπόσιο, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Δημοσιεύτηκε στο:

http://www.amna.gr

www.medicalland.gr

Translate »