Άρθρα/Νέα

Ο Καθ. Ιατρικής Αισθητικής των Πανεπιστημίων Camerino-Torino & Tor Vergata Ρώμης κ. Τσιούμας Σωτήρης, η European Medical Association, η SAMNAS & η Venus Μedicine κλειδώνουν το όραμα!»

«Ιδιαίτερα σημαντική σημειώνεται η φετινή τελετή έναρξης του μεταπτυχιακού της Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 του Πανεπιστημίου Camerino-Torino και την εγκάρδια αδελφοποίηση του τμήματος Ανατομίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο αμφιθέατρο του.

Με αλληλεγγύη προβάλλεται η ποιοτική άνοδος στις υπηρεσίες αυτές στην Ελλάδα.

Λειτουργώντας με υψηλό το αίσθημα ευθύνης δίνεται η δυνατότητα να αναδειχθεί ο ιατρικός τουρισμός που προσφέρει πολλά οφέλη στην Υγεία. Οι γιατροί επιμορφώνονται και εμπλουτίζουν το γνωστικό τους πεδίο.

Ευχαριστήρια για τη θερμή παρουσία του καθηγητή Χειρουργικής Ανατομίας κ. Παναγιώτη Σκανδαλάκη,του πρύτανη του Πανεπιστημίου Camerino prof.Francesco Amenta καθώς και του καθηγητή Δερματολογίας κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη.

Η προσπάθεια αυτή καρποφορεί και συγκινεί .

Ο Καθ. Ιατρικής Αισθητικής των Πανεπιστημίων Camerino-Torino και Tor Vergata Ρώμης κ. Τσιούμας Σωτήρης, η European Medical Association, η SAMNAS καθώς η Venus medicine κλειδώνουν το όραμα!»

 

Translate »