Άρθρα/Νέα

​Εμπιστοσύνη στον επιστήμονα ιατρό Σωτήριο Τσιούμα

Παράταση της νεότητας στο πρόσωπο: fillers με τη χρήση βλαστοκυττάρων δίνουν θεαματικά αποτελέσματα χωρίς νυστέρι

 

Με την πάροδο της ηλικίας, η σφριγηλότητα του δέρματος αρχίζει να χάνεται, ενώ εμφανίζονται οι πρώτες γραμμές και ρυτίδες. Αυτό συμβαίνει επειδή η ποσότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης μειώνεται και η ποσότητα λίπους που υπάρχει στα ζυγωματικά ελαττώνεται και μετατοπίζεται χαμηλότερα. Έτσι δημιουργούνται λεπτές ρυτίδες σε όλο το πρόσωπο, εντονότερες στη ρινοπαρειακή αύλακα και στις γωνίες του στόματος ως το πηγούνι, οι ρυτίδες στα μάτια γίνονται πιο εμφανείς και το όμορφο περίγραμμα του προσώπου σβήνει.

Η κοσμητική ιατρική έρχεται να διορθώσει ή να καθυστερήσει τα παραπάνω συμπτώματα γήρανσης, με τα ενέσιμα δερματικά εμφυτεύματα (fillers), τα οποία βοηθούν στη διόρθωση των ρυτίδων και στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου.

Seffiller: Eπαναστατική θεραπεία χωρίς νυστέρι

H επόμενη μέρα στα fillers φέρνει το Seffiller, το οποίο συνδυάζει με πρωτοποριακό τρόπο τη χρήση βλαστοκυττάρων και υγρού λίπους, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα, όπως αναφέρει ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος, κ. Σωτήρης Τσιούμας*.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Τσιούμας για τη διαδικασία εφαρμογής της συγκεκριμένης θεραπείας και την ασφάλειά της:
«Η όλη διαδικασία γίνεται στο χώρο του ιατρείου εύκολα και με μεγάλο βαθμό ασφάλειας.

Η θεραπεία πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Οι επιπλοκές είναι εξαιρετικά σπάνιες, λόγω του πατενταρισμένου οδηγού με τον οποίο εισέρχεται η κάνουλα συλλέγοντας με ασφάλεια και στοχευμένα το υλικό, χωρίς να τραυματίσει υποκείμενους ιστούς».
Η διαδικασία εφαρμογής του Seffiller

Το Seffiller διαθέτει ένα παγκοσμίως πατενταρισμένο ειδικό kit και μια καινοτόμο και εξαιρετικά ασφαλή κάνουλα που επιτρέπει στο γιατρό να συλλέξει το υλικό, το οποίο στη συνέχεια φιλτράρεται στο ειδικό kit συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο stem cells, όπως αναφέρεται άλλωστε και στις δημοσιευμένες μελέτες του καθηγητή και πλαστικού χειρουργού Alessandro Gennai, ενώ στη συνέχεια εγχέεται στην υπό θεραπεία περιοχή.
Εγχυόμενα στην υπό θεραπεία περιοχή, τα stem cells θα προσφέρουν αναγέννηση και τα λιποκύτταρα θα προσδώσουν άμεσα όγκο.

Το υγρό λίπος συλλέγεται από περιοχές στις οποίες υπάρχει σε περίσσεια, όπως η κοιλιά ή η περιοχή πάνω από τα γόνατα.
Η θεραπεία με το Seffiller στοχεύει στην αναγέννηση των ιστών, στη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου καθώς επίσης και την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου.
Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ορατό άμεσα μετά την εφαρμογή.

Όσον αφορά την υφή του δέρματος, την αναγέννηση των ιστών στην περιοχή του προσώπου, τη βελτίωση του περιγράμματος και την αποκατάσταση του όγκου η μέθοδος δίνει με απόλυτη φυσικότητα ένα νεότερο και ξεκούραστο πρόσωπο!

Πόσο συχνά πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία
Ανάλογα με το βαθμό της γήρανσης της επιδερμίδας και για τις περιπτώσεις που χρειάζεται μεγαλύτερη ενίσχυση του αποτελέσματος, μπορεί να εφαρμόζεται μία έως τρείς φορές το χρόνο .
Ως θεραπεία το seffiller μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνη της είτε συνδυαστικά με άλλες θεραπείες της αισθητικής ιατρικής ετερόλογες ή αυτόλογες, όπως plexr, αυτόλογα νήματα, αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP.

 

 

To άρθρο δημοσιεύτηκε  στην Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού τύπου Εξωτερικού: 

Translate »