Άρθρα/Νέα

Λίφτινγκ Ρυτίδων από την Tsioumas Clinic για να Ζούμε Όμορφα!

Το λεγόμενο Λίφτινγκ Ρυτίδων είναι μια απλή, μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών. Μια δεκάλεπτη θεραπεία, με απλές ενέσεις, ακινητοποιεί τους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες αυτές. Στη Βιολογία, Λίφτινγκ Ρυτίδων καλούμε μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium Botulinu. Πολύ μικρές δόσεις του φαρμάκου χορηγούνται στον μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και έτσι μπορεί χρησιμοποιηθεί μια τοπική αναισθητική κρέμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί 10 λεπτά.

Η ενόχληση είναι μηδαμινή και σύντομη – πολλοί ασθενείς την χαρακτηρίζουν ως τσίμπημα κουνουπιού. Το Λίφτινγκ Ρυτίδων είναι η μόνη θεραπεία που δρα στην αιτία των ρυτίδων που είναι οι συσπάσεις των μυών κατά την έκφραση. Κατά συνέπεια, κάποιος που υποβάλλεται για μια συγκεκριμένη περίοδο σε θεραπεία Λίφτινγκ Ρυτίδων καθυστερεί την εμφάνιση ή την επιδείνωση των ρυτίδων για όσο χρόνο λειτουργεί το Λίφτινγκ Ρυτίδων.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Λίφτινγκ Ρυτίδων είναι ότι είναι αναστρέψιμο. Έτσι και οι σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πάντα αναστρέψιμες. Αυτές μπορούν να είναι ζάλη και πονοκέφαλος για 24 ώρες (από τις ενέσεις και όχι από το φάρμακο) και ελαφρά πτώση του άνω βλεφάρου για λίγες μέρες (αντιμετώπιση με κολλύριο).

Η πιθανότητα τοπικής αλλεργικής αντίδρασης από το φάρμακο είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Διάρκεια θεραπείας είναι 3μηνες – 6μηνες ανάλογα με τη σύσπαση των μυών και την εργασία του ασθενή και οι εφαρμογές του:
Α) αντιμετώπιση ρυτίδων έκφρασης της περιοφθαλμικής (μεσόφρυο, πόδι χήνας, μέτωπο)
Β) βλεφαροσπασμό
Γ) Βrown lift ανόρθωση οφρύος

Στοιχεία Επικοινωνίας
1. Πλατεία Κυψέλης 15, Αθήνα, 11361, 2ος όροφος
2. Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 294, Αγ. Δημήτριος, 17342, 3ος όροφος

210 8825132 , 210 8237236

info@tsioumasclinic.gr

Δημοσιεύτηκε: http://www.zoumeomorfa.gr

Πηγή

Translate »