Υπηρεσίες

Βιοσυντονισμός

Τι είναι ο βιοσυντονισμός;

Θεωρητικά βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής ότι τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και δέχονται ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Αλλά όταν η κανονική ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία διαταράσσεται – για παράδειγμα, από την παρουσία ενός παθογόνου – τότε το αποτέλεσμα είναι η εκδήλωση μιας ασθένειας.

Πως γίνεται;

Με τη βοήθεια της συσκευής Asyra-Pro, ο ειδικός γιατρός ελέγχει την κατάσταση των μεσημβρινών και την ενεργητική κατάσταση του σώματος κάθε ασθενούς μέσω της γαλβανικής απόκρισης του δέρματος (δηλ. Μεταβολές του δέρματος στην ηλεκτρική αντίσταση).

Το Asyra-Pro προσφέρει πλήρη ευελιξία μοναδική για τον επαγγελματία, η οποία επιτρέπει:

Ακριβής και λεπτομερής, μη επεμβατική αξιολόγηση του σώματος μέσα σε λίγα λεπτά.

Μέγιστη επιτυχία της θεραπείας από τον ασθενή και θεραπεία.

Ο ειδικός μέσω του Asyra-Pro εκτελεί μια τυπική αξιολόγηση ενέργειας από 40 κύρια συστήματα οργάνων που ονομάζεται έλεγχος κλειδιών και μια πλήρως προσαρμόσιμη αξιολόγηση, η οποία επιλέγεται ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής ξεχωριστά, για να αποκατασταθεί η ισορροπία.

Ποιες ανωμαλίες εντοπίζονται;

Σε όλες τις οξείες και χρόνιες ασθένειες, με ιδιαίτερη έμφαση στα ακόλουθα:

  • Ψυχιατρικές / Νευρολογικές διαταραχές: άγχος, άγχος, φόβος, άγχος, αυτοεκτίμηση, διαταραχή έλλειψης προσοχής, πανικός, ζήλεια, ημικρανία, κατάθλιψη, νεύρωση, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, νεύρα, νευρικότητα, πανικός, υπερκινητικότητα, φοβίες, αεροπλάνο, κλειστοφοβία, κοινωνική φοβία κλπ.), ημικρανίες, κεφαλαλγίες, ίλιγγος, ζάλη, επιληψία, κεφαλαλγία, μυελίτιδα, γεροντική άνοια.
  • ΕΝΤ & Πνευμονολογικές διαταραχές: αλλεργική ρινίτιδα, αμυγδαλίτιδα, γρίπη, ιγμορίτιδα, ιογενείς λοιμώξεις, καταρροή, κρυολογήματα, λαρυγγίτιδα, συμφόρηση, ρινίτιδα, ιγμορίτιδα, φαρυγγίτιδα, αλλεργικό άσθμα, βήχας, βρογχικό άσθμα, βρογχιολίτιδα, βρογχίτιδα, γρίπη, δύσπνοια.
  • Καρδιακή αρτηριακή πίεση, υπέρταση, αρρυθμία, ταχυκαρδία.
  • Αιμορροΐδες Gastroenterology, μετεωρισμός, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, γαστρεντερίτιδα, γαστρεντερική, γαστρίτιδα, διάρροια, δυσκοιλιότητα, έλκος στομάχου, Helicobacter, ελκώδη κολίτιδα, ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδα, οισοφαγίτιδα, σπαστική κολίτιδα, στομάχι, candida albicans, φούσκωμα?
  • Δερματολογικές παθήσεις: ακμή, απώλεια μαλλιών, ψωρίαση, λεύκη, αλωπεκία, γυροειδής αλωπεκία, ξηροδερμία, δερματίτιδα, το δέρμα, έκζεμα, κνίδωση, κνησμός, μολυσματική τέρμινθος, τα μαλλιά, τα κονδυλώματα, μυκητιασική λοίμωξη, ξηρό δέρμα, καντιντίαση, φαγούρα.
  • Γυναικολογικές διαταραχές: στειρότητα, κολπίτιδα, κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων, διαταραχές αμηνόρροια, τη γονιμότητα, κύκλος, δυσμηνόρροια, μη φυσιολογική περίοδο, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, ενδομητρίωση, εξάψεις, θηλασμός, ινομυώματα, εμμηνόπαυση, ναυτία, ξηρότητα είναι ο κόλπος, μυκητιασικές λοιμώξεις, περίοδο, πολυκυστικές ωοθήκες, πόνος περιόδου, στειρότητα, τοκετός, τραχηλίτιδα,
  • Ανδρολογικές διαταραχές: κονδυλώματα, αζωοσπερμία, λίμπιντο, ανικανότητα, προστάτη, προστατίτιδα, πρόωρη εκσπερμάτωση, σεξολογία, σπέρμα, στύση πέους, κλπ.

Διατροφική δυσανεξία

Ακόμα και στη συμβατική ιατρική, τα τρόφιμα που καταναλώνουμε έχουν εμπλακεί σε πολλά προβλήματα υγείας όπως η χοληστερόλη, η παθολογική παχυσαρκία κλπ. Ακόμη και σε περιόδους που ακολουθούν πρόγραμμα υγείας ή ακόμα πιο ισορροπημένη διατροφή, πολλοί από εμάς δεν βλέπουν την αναμενόμενη απώλεια βάρους ή άλλες εμφανίζονται προβλήματα όπως η σπαστική κολίτιδα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, οι αλλεργίες, η δερματίτιδα κ.λπ.

Επομένως, η υποψία μιας διατροφικής δυσανεξίας, δηλαδή οι υπάρχουσες τροφές που επηρεάζουν το μεταβολισμό σας ή δεν ταιριάζουν με το σώμα μας, γίνονται όλο και πιο έντονες.

Μέσω της βιοανάλυσης, μπορούμε να ανιχνεύσουμε τρόφιμα που δεν ταιριάζουν στο σώμα καθενός από εμάς, δηλ. Τρόφιμα που επιβραδύνουν τον μεταβολισμό σας, αποτοξινώνουν δύσκολα την οργάνωση μας και οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περίσσειας λίρας. Ορισμένα τρόφιμα δεν μπορούν να ευθύνονται για ημικρανίες, χρόνια κόπωση, δερματικά προβλήματα, δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, διάρροια, αέρια, δυσκολία στον ύπνο και άλλα προβλήματα.

Η ταυτοποίηση και η αφαίρεση αυτών των τροφών από την καθημερινή διατροφή σας προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα, αφαιρώντας τυχόν συμπτώματα και απώλεια βάρους. Η αφαίρεση αυτών των τροφών από την καθημερινή διατροφή έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των συμπτωμάτων και την απώλεια βάρους.

Διατροφική ανεπάρκεια – Διατροφικά Συμπληρώματα

η μειωμένη ή υπερβολική απορρόφηση που απαιτείται για την απορρόφηση των πρωτεϊνών και άλλων θρεπτικών συστατικών (π.χ. ορυκτά, μέταλλα) – είναι ένα αυξανόμενο φαινόμενο σήμερα και αποτελεί κύρια αιτία αύξησης της παχυσαρκίας. Ειλικρινά, οι διατροφικές ανάγκες του κάθε ασθενή είναι διαφορετικές και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η καθημερινή κατανάλωση ενέργειας κ.λπ.

Μέσω της βιοανάλυσης μπορούμε να εντοπίσουμε σωματικές ανεπάρκειες σε διάφορες βιταμίνες, μέταλλα κλπ. Προκαλώντας δυσλειτουργία του σώματός μας. Με βάση αυτές τις αδυναμίες, το δέος παρέχει συμβουλές διατροφής, εάν χρειαστεί, σχετικά με τα αντίστοιχα συμπληρώματα.
Η μεγιστοποίηση των επιδράσεων της ομοιοπαθητικής απαιτεί συχνά βότανα, αποστάγματα λουλουδιών και κατανάλωση άλλων θεραπειών.

Αλλεργίες

Τοξικό φορτίο

Το σύγχρονο περιβάλλον είναι γεμάτο από τοξικές ουσίες. Στον αέρα, φαγητό, ακόμα και το νερό που πίνουμε. Με τη βιοανάλυση, αναγνωρίζουμε τις πιθανές τοξικές ουσίες στις οποίες εκθέτουμε το σώμα μας.

Translate »