Υπηρεσίες

Αποτρίχωση

 

Το  DIODE LASER (Infinity) είναι συσκευή αποτρίχωσης υψηλής ισχύος διοδικού Laser ειδικά σχεδιασμένo να καταπολεμά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από οποιοδήποτε μέρος και να επιτυγχάνει οριστική απαλλαγή. Ο μοναδικός σχεδιασμός του συστήματος, μας παρέχει την δυνατότητα να προσαρμόζουμε την θεραπεία ανάλογα με το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, αλλά και την περιοχή στην οποία επεμβαίνουμε.

Το DIODE LASER (Infinity) είναι κατάλληλο για όλους τους φωτότυπους δέρματος και για όλες τις περιοχές προσώπου και σώματος.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από την περιοχή που θα αντιμετωπιστεί.

Το DIODE LASER (Infinity) έχει εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα. Όλοι μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές    τους ασχολίες αμέσως μετά την εφαρμογή.

 

Τι νιώθει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μετά;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα, αλλά ποτέ δεν θα βιώσετε αίσθηση πόνου, από τη στιγμή που η θεραπεία είναι πλήρως αναπαυτική και ασφαλής. Μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστεί μερική ερυθρότητα της περιοχής που αντιμετωπίστηκε, η οποία θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγες ώρες. Όσον αφορά την έκθεση στον ήλιο, θα είναι εφικτή σε διάστημα 5 έως 6 ημερών μετά τη θεραπεία.

Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας πολλές φορές συνοδεύεται από διάφορες ορμονικές ή παθολογικές δυσλειτουργίες, γι’ αυτό η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας δεν είναι απλές «τρίχες». Χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, έλεγχος αλλά και γνώση της νέας τεχνολογίας για να έχουμε λύση στο πρόβλημα.

 

 

Είναι μία ασφαλής θεραπεία;

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και μη επεμβατική.

 

Οι θεραπείες γίνονται στο ιατρείο.

 

 

To μηχάνημα είναι Ιταλικής Προέλευσης, αποδίδει μόνιμη και οριστική απαλλαγή από την τριχοφυΐα με Laser νέας Γενιάς -Infinity- με μοναδική τεχνολογία Ανώδυνης Χρήσης με ειδικό σύστημα Ψύξης.

Προσιτές τιμές με δελεαστικά πακέτα.

Είναι κατάλληλο για όλο το σώμα.

Η εφαρμογή γίνεται από έμπειρο προσωπικό υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Ιατρού Τσιούμα Σωτήρη.

Translate »